Tuesday, 21 May 2024

Zaterdag en zondag 1 en 2 juni vinden weer de Stripdagen in Haarlem plaats. In tegenstelling tot de vorige edities, is het Hart van het festival, verplaatst van de Philharmonie naar de voormalige gevangenis van Haarlem, de Koepel.

In de Koepel staan we dit jaar met een stand (Stand no.1). We nemen de al eerder aangekondigde Le Livre, une Longue Vie (Glénat) mee, en twee nieuwe prenten: Pour Comprendre la Réalité, naar een cover tekening die Joost Swarte maakte voor het Franse magazine Bastille, en Transatlantic Dream, een uitgewerkt detail van 'Towards a better future'.

 

Eregast van de Stripdagen dit jaar is Chris Ware, met een expositie in galerie 37PK (Groot Heiligland 37). Ter gelegenheid van de komst van Chris Ware naar het festival, brengen we dit jaar een nieuwe prent van hem uit. Dit keer in offset, zodat de prijs laag kan blijven. 

Titel: Chicago (after Saul Steinberg) by Chris Ware.
Formaat 50 x 70 cm. De verkoopprijs wordt € 19.95 en Chris Ware is zo vriendelijk er een paar voor ons te signeren, en daar vragen we € 35 voor.
En om het feest compleet te maken, op de valreep ook nog een nieuwe Joost Swarte offset poster: Holidays in Books.
Formaat 50 x 70 cm. Prijs € 19.95 of € 35 gesigneerd.

Let op: deze beide festival posters zullen vanaf 1 juni beschikbaar zijn. U kunt ze ophalen op de Haarlemse Stripdagen, maar ook alvast in de webwinkel bestellen (preorder) en dan versturen we ze vanaf maandag 3 juni.
 


Related link : https://www.griffioen-grafiek.nl/webshop.html