Friday, 29 November 2019

Zijn veelzijdigheid uit zich in een houten puzzel en een mobile, die onlangs op de markt zijn gekomen en in onze webwinkel besteld kunnen worden.

House puzzle
Onder het motto “The Times They Are A Changin’ (Bob Dylan)” geeft Joost Swarte een eigen draai aan het fenomeen kerststal. Het huis verandert in de loop van de tijd, weergegeven in 4 situaties, van de prehistorie tot de geboorte van Christus, via de Gouden Eeuw naar de tegenwoordige tijd. Voel je vrij om het huis in te delen zoals jij wilt, en mix de geschiedenis!
Drie-laagse houten puzzel met illustraties van Joost Swarte. Twee lagen zijn dubbelzijdig, full colour bedrukt. 15 onderdelen. Materiaal: berken. Afmeting 30 x 30 x 2.3 cm. Prijs € 49.95

 

Mobile Swing
Joost Swarte maakte speciaal voor Mobi-Movi dit ontwerp. Het gaat om een typisch ‘Joost Swarte figuurtje’ zoals wij uit zijn illustraties kennen. Door de wind of aanraking verandert de figuur van stemming: blij of zwaarmoedig.
Dat zie je in het object zelf, maar ook in de schaduw die het werpt op de muur. De verfijnde uitsneden in het materiaal en de speling van het licht, geven een bijzonder effect.
Hoogte 31 cm. Houten blokje en 5 metalen onderdelen.
Introductie prijs € 128
 


Related link : https://www.griffioen-grafiek.nl/shop/collectables/