Friday, 17 March 2017

Joost Swarte maakte een luxe versie van zijn boek En Toen De Stijl: linnen kaft, oplage 100 genummerde en gesigneerde exemplaren en met een originele voor het boek gemaakte schets als bijlage. Prijs € 125 en te koop in onze webwinkel.

 

Bij uitgeverij Leopold is de gewone versie van "En Toen De Stijl" verschenen. Het is het nieuwste deel in de reeks kinderkunstboeken van het Gemeentemuseum te Den Haag. In dit boek (voor alle leeftijden) bezoekt een kat de ateliers van negen kunstenaars gelieerd aan De Stijl en neemt hij ook een kijkje bij een Bauhaus-werkplaats.


ATELIERPRENTEN
Van de 10 ateliertekeningen in het boek maken we in de loop van het komende jaar ook weer fraaie piëzografieën, in een beperkte oplage waarop alle toebehoren van de kunstenaars goed in detail tot hun recht komen. Joost Swarte denkt nog even na over het precieze formaat (50 x 50 cm of 60 x 60cm.) en het staat ook nog niet vast met welke van de prenten we beginnen. Oplage en prijs zullen waarschijnlijk in overeenstemming zijn met die van onze laatste Transatlantic serie.

Voorbeelden van deze tekeningen vindt u op :


Related link : joostswarte.blogspot.nl/2017/02/joost-swarte-tekent-kinderbo