Thursday, 10 December 2015

Zijn kleurrijke graphic novel "Honky Zombie Tonk" over de bijzondere inwoners en hun muziek van New Orleans is nu klaar en beschikbaar!

 

Tekenaar/ontwerper Henning Wagenbreth, een snel stijgende ster aan het (9e) kunstfirmament, is professor voor Illustratie en grafisch ontwerp aan de Universiteit voor de kunsten in Berlijn. Zijn werk valt vooral op door bijzonder kleur- en vormgebruik.
Honky Zombie Tonk gaat om de Nederlandse vertaling (op rijm): 36 pagina's plus bijbehorend affiche/prent, en heeft een, voor dit type drukwerk (vlakdruk), lage introductieprijs van € 19,95.
Daarnaast is er een luxe versie in een oplage van 75 exemplaren. Deze bestaat uit het boek (maar nu genummerd) met het bijbehorend affiche plus een zeefdruk van Banjo Annie, genummerd en gesigneerd door de auteur. Het formaat van de zeefdruk is 30 x 40 cm. (standaard lijstformaat). Prijs zeefdruk plus boek: € 75.

De grafiek van Wagenbreth krijgt de laatste tijd wereldwijd aandacht. Zo had hij in augustus een tentoonstelling in Brazilië.
Een zeefdruk voor € 75 mag dan ook goedkoop genoemd worden en nu krijgt u daar ook het boek nog bij. Wij raden onze klanten dan ook de luxe versie aan.
Kijk voor andere prenten van Wagenbreth in de webwinkel.